Ferdinand Ahm Krag er den sjette kunstner, som er inviteret med ind i Mit Museum. Med sit bidrag giver han os alle sammen mulighed for at kombinere vores egne fotografier med elementer, han selv har brugt i sine værker. Ved f.eks. at ændre og kombinere en række selfies kan vi i ét greb ikke alene skabe et selvportræt med mange udtryk, men også hente Ahm Krags billedunivers ind i billedet af os selv.

I hans værker mødes man igen og igen af forskellige lag og forskydninger – både indholds-, skala- og betydningsmæssigt. I Mit Museum kan vi nu skabe vores egne foranderlige collager, hvor vi kigger både ind og ud på samme tid. Således får vi billedligt talt et nyt blik på verden derude samtidig med, at vi kan lade brudstykker af verden flytte ind i os.

Sådan kommer du igang

Du kan finde Ferdinand Ahm Krags materialer som en samlet fil i mappen her.

Se videovejledningen her for at komme igang:

Vær med på Mit Museum / sådan bidrager du

Når du har lavet et billede eller en GIF, som du gerne vil dele med Esbjerg Kunstmuseum, kan du gøre det fra denne side https://www.eskum.dk/mit-museum-uploads/ 

Se hele udstillingen her

Se hvordan du uploader i denne videovejledning:

 

Om Ferdinand Ahm Krag

Ferdinand Ahm Krag arbejder bevidst med at integrere en mikro- og en makroverden, så beskueren konstant må skifte perspektiv og veksle mellem at kigge ud i uendeligheden og ind i sig selv. I mødet med hans værker er det svært at finde en fast betragterposition, hvorfra der kan etableres et overblik, og på den måde fremhæver han subtilt kompleksiteten bag verdens fænomener og de sammenhænge, vi troede, vi kendte.

Ferdinand Ahm Krag er repræsenteret i Esbjerg Kunstmuseums samling med to malerier i storformat, Rogue Planet I og II samt en serie på ti papirarbejder. Han havde sin første soloudstilling i museumsregi på Esbjerg Kunstmuseum i 2011 og har siden bidraget til museets omfattende udstillings- og forskningsprojekt Wunderkammer.