Åbningstider

Tirs – søn. 10 – 16
Juli og august: hver dag 10 – 16
Lukket: 23., 24., 25. og 31. dec. samt 1. jan.

Entré

Voksne: 90 kr.
Studerende og grupper: 70 kr. (min. 10 pers.)
Fri entré for: børn og unge under 18 år

Desuden er der fri entré for: Personer med ledsagekort for handicappede, undervisningsgrupper, medlemmer af Esbjerg Kunstforening, ICOM, BKF (Billedkunstnernes Forbund), Danmarks Billedkunstlærere, Danske Kunsthåndværkere & Designere, ODM – Organisationen Danske Museer, IAA (International Association of Art), Danske Billedkunstneres Fagforening samt UKK – organisationen for Kunstnere, Kuratorer og Kunstformidlere. Studerende ved Kunsthistorie, Æstetik & Kultur, Moderne Kultur- og Kulturformidling samt på Kunstakademierne og BGK. Undervisere i skoler og på gymnasier, der besøger museet i forbindelse med forberedelse til et undervisningsbesøg.

Tilgængelighed

Esbjerg Kunstmuseums udstillingssale fordeler sig over 3 etager. Elevatorer gør det let for alle at bevæge sig fra etage til etage.
Det er tilladt at medbringe egen barne- eller klapvogn på museet.
Kørestol udlånes gratis ved henvendelse i billetsalget.

Museet ligger ca. 10 minutters gang fra banegården og rutebilstationen.
Der er parkeringspladser tæt på museet.

Museet råder over en foredragssal, som fx kan benyttes til at samle grupper, følge op på museumsbesøget eller til at indtage medbragt mad og drikke. Ring i forvejen, så oplyser vi, om salen er ledig.

Omvisninger

Alle omvisninger tilrettelægges specielt for den enkelte gruppe.
Kontakt museet og hør om jeres muligheder.

1 times omvisning: 550 kr.
1 1/2 times omvisning inkl. aktiviteter i æstetisk laboratorium: 650 kr.
1 1/2 times workshop inkl. praktisk øvelse og materialer: 750 kr.
Omvisning uden for museets åbningstid og weekends: 950 kr.

Museumsbutik

I Museumsbutikken bestræber vi os på, at der løbende kommer sjove, skæve og smukke ting på hylderne, så der hele tiden er ny inspiration at hente. Der er således garanti for gode gaveideer i alle prisklasser, hvad enten det gælder kunsthåndværk, industrielt design, eksperimenterende legetøj, bøger om moderne kunst, kataloger, plakater eller postkort.

I Museumsbutikken sælges også gavekort, der kan omsættes til et medlemskab af Esbjerg Kunstmuseum eller bruges i butikken.

Café

I foyeren kan I tage en kunstpause i Musikhusets hyggelige café KULISSEN. Her serveres god kaffe, forskellige kager og kolde drikke. Caféen er åben tirsdag til lørdag fra kl. 13.00 – 16.00.