Thorbjørn Lausten – DRIFT

24. september 2022 – 26. februar 2023

I DRIFT visualiserer Thorbjørn Lausten marine og atmosfæriske data fra to vidt forskellige geografiske områder: Danmarksstrædet og Femern Bælt. Med det nye total-værk undersøger Lausten, hvordan kunsten kan omsætte videnskabelige data, som ellers er utilgængelige for vores sanseapparat.

Andre dimensioner

24. september 2022 – 26. februar 2023

Hvordan kan kunsten nære fornemmelsen af andre dimensioner end den verden, vi kender? I udstillingen samles og iscenesættes værker af en lang række toneangivende kunstnere, bl.a. Jeppe Hein, Stine Deja, Balder Olrik, Sofie Bird Møller, Ferdinand Ahm Krag, Asger Jorn og Rui Chafes

ESBJERG KVINDER DER FORANDRER VERDEN

14. oktober 2022 – 26. februar 2023

I samarbejde med billedkunstner Agnethe Brinch, Esbjerg Museum og Musikhuset Esbjerg sætter vi med dette udstillingsprojekt fokus på Esbjerg-kvinder, der gennem tiden og på hver sin måde har haft betydning både lokalt og nationalt.

Duften af Pandora

Håbeperioden 2022

2. november 2022 – 19. februar 2023

I år er Håbeperioden blevet døbt Duften af Pandora. Men hvordan dufter håbet? Og hvad er forbindelsen mellem håbet og de stemninger, som dufte kan frem-kalde i dig?

Kontrapunkt

– samlingen i perspektiv

Juni 2020 –

Titlen til denne præsentation af samlingen er hentet i musikkens verden, hvor den kontrapunktiske teknik består i at føje en eller flere modstemmer (kontrapunkter) til en melodi.