OBS! TILMELDINGEN ÅBNER 1. MAJ

Er du vild med kunst? Kan du lide at male og tegne? Kunne du tænke dig at eksperimentere med kunstneriske genrer? Og har du lyst til at lade dig overraske, inspirere og udfordre af oplevelser med billedkunst?

Så skulle du melde dig til Esbjerg Kunstmuseums sommerbilledskole – en hel uge med kunst, eksperimenter og nye venner!

Hver dag byder vi på nye oplevelser og samtaler i museets udstillinger og det æstetiske laboratorium. Og hver dag går vi efterfølgende i værkstedet og arbejder videre med de ideer, vi har samlet op undervejs, ved at skabe vores egne værker. Vi kommer rundt i hele museet og møder mange forskelligartede kunstværker, der giver anledning til både at arbejde med tegning, collage, maleri, skulptur og lave øvelser, der udfordrer synssansen. Fredag arrangerer vi sammen en udstilling med hele ugens produktion og inviterer afslutningsvis til fernisering, hvor venner og familie er velkomne.

For at imødekomme flere og undgå venteliste, kan 10-årige selv vælge, hvilken uge de gerne vil deltage i.
Udover dette vil det desværre IKKE være muligt at afvige fra de fastsatte aldersgrænser.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

8 – 10 årige:

Hvornår: Mandag d. 1. juli til fredag d. 5. juli. Hver dag fra kl. 9.30 til 14.30.

10 ­– 15 årige:

Hvornår: Mandag d. 8. juli – fredag d. 12. juli. Hver dag fra kl. 9.30 til 14.30.

Pris: 475 kr. for hele ugen. 

Max 24 deltagere pr. uge. Tilmelding nødvendig. Send en mail med oplysninger om navn, alder, adresse, ugenummer samt forælders telefonnummer til boe@eskum.dk. Før sommerbilledskolens start fremsendes fuldt program.