EVAs ARV

Vil du med tværs over USA sammen med Eva Merz og American Indian Movement? Vil du med hjem til Eva i Københavns Pisserende i 1990’erne? Vil du være med til at følge i Evas fodspor?

Nu lanceres podcasten Evas arv om Esbjergs egen fotograf, kunstner og velgører, Eva Merz.

Podcasten handler om Eva, men den handler i høj grad også om at gå – om at gå i andres fodspor, om at finde sin egen vej og om at foretage både en indre og en ydre rejse.

Vil du med?

Søndag den 26. september lanceres Evas arv, og det sker naturligvis i Esbjerg.

Esbjerg Kunstmuseum er vært. Vi mødes ved museets billetsalg kl. 14, hvorfra vi sammen vil gå gennem Evas by og lytte til hendes fortælling. Eva viser vej, men vi lytter sammen hver for sig, så husk din egen smartphone og hovedtelefoner eller air pods.

Vandringen varer ca. 1 ½ – 2 timer, men der er indlagt små pauser med saltfisk og elefantøl undervejs. Vi håber på solskin, men opfordrer alle til at klæde sig på efter vejret. Vandringen slutter på kunstmuseet med en snak over en rejemad i selskab med både Eva og kvinden bag podcasten, Jutta Marie Jessen.

Tilmelding er nødvendig på boe@eskum.dk. Pris: 50 kr., som betales i billetsalget på dagen.

Podcasten Evas arv er skabt af forfatter, kunstner og dokumentarist Jutta Marie Jessen, og den udgives på produktionsselskabet Rakkerpak.

Evas arv er støttet af Statens Kunstfond.

Få en forsmag på podcasten her: