I kender helt sikkert trekanten og cirklen – men hvad med mere ukendte former? Kan man sige, at former er glade, stærke eller vrede? Og kan former gemme på særlige betydninger?

Kom med ind i formernes univers, når Esbjerg Kunstmuseum inviterer til juleworkshops for børnehaver fra d. 3. – 17. december i særudstillingen Meget Mere Mortensen.

Sammen med museets kunstformidler Diana skal vi undersøge Richard Mortensens billeder. De ligner sjældent noget, vi kender, men de er fyldte med farver, linier, flader og former. Vi skal lytte til dem og se godt på, hvordan formerne kan drille øjnene og hjernen.

Undervejs samler vi gode, skæve, skarpe, venlige og forunderlige former, som vi kan bruge i værkstedet. Her skal vi trykke vores egne julekort med gemte betydninger, som kun afsenderen kender. Julekortene får I selvfølgelig med hjem.

Vi står klar til at tage imod jer alle dage fra d. 3. til d. 17. december (mandage og weekender undtaget) mellem kl. 9.00 og 14.00.

En workshop varer mellem 1 og 1 ½ time og koster 20 kr. pr. barn (til materialer).

Tilmelding nødvendig på 7513 0211. Ring og aftal en tid der passer jer – spørg efter Diana Boholm. (Børnehavegrupper kan deltage med max 15 børn ad gangen).

OBS! Vi gør meget ud af at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger og passe på hinanden. Voksne skal bære mundbind, vi holder god afstand, og alle genstande i værkstedet sprittes af.