Mangler du en personlig og kunstnerisk julegaveidé? – nu får du muligheden for at skabe dine egne flotte og unikke julegaver i samarbejde med professionelle kunstnere.

Tirsdag den 7. december kl. 16-19 indbyder Esbjerg Kunstmuseum til julegaveworkshop for alle, unge som gamle.

Vi har inviteret vores nære samarbejdspartner Peter Leth, der har stået for den tekniske udvikling af museets særlige online-satsning, Mit Museum. I Mit Museum får alle mulighed for at omskabe deres egne, private fotos ved at arbejde videre på et originalt oplæg fra en kunstner med tilknytning til Esbjerg Kunstmuseum.

Den 7. december guider Peter og museets personale deltagerne gennem teknikken og mulighederne i de små, enkle computerprogrammer, som skal bruges på Mit Museum til at skabe de flotteste og mest personlige billeder!

Du skal blot medbringe din (bærbare) computer og en mus samt en håndfuld af dine egne, digitale billeder, som du kunne tænke dig at omskabe til små kunstværker. Det kunne fx være et portræt af din veninde, din kæreste eller dine børn, et flot ferieminde eller et andet motiv, du holder af.

Tilmelding sker ved at sende en mail til boe@eskum.dk. Husk at oplyse antal deltagere. Prisen for deltagelse er kun 75 kr., som betales ved ankomst. Inkluderet i prisen er to flotte prints af de færdige værker i A4- eller A3-format. Museet serverer desuden julesmåkager og kaffe/te/vand.

Læs mere om Mit Museum her: https://www.eskum.dk/mit-museum/