FRISKE FISKERIM – en workshop med rim, billeder og leg med ord!

Kom med ind i et univers af seje spegesild, knurrehaners morgengal og sardiner sure som løg, når vi omsætter billedbogen Friske Fiskerim af Erik Trigger, Lillian Brøgger og Kamilla Slocinska til et oplevelsesrum, hvor førskoler, 0. klasser og 1. klasser kan deltage i lystfyldte workshops.

Friske Fiskerim i Esbjerg skabes på baggrund af Bibianas udstilling af samme navn og er lavet særligt til børn, der endnu ikke læser helt selv endnu. En workshop består af flere dele.

– Først en omgang rim- og billedbingo, hvor vi ved at lytte opmærksomt skal forbinde bogens herlige rim og billeder.

– Herefter en tur i fiskedammen, hvor vi fanger ord, der skal kombineres, så vi kan lege os frem til nye sære ord og billeddannelser – f.eks. SILD + TASKE = SILDETASKE eller TASKESILD.

– Og til sidst et besøg i det kreative værksted, hvor børnene selv skal have materialer i hænderne og bidrage med fisk og skaldyr til et stort fiskenet, der udgør en hel væg i rummet. Væggen vil således løbende blive fyldt af skøre skabninger inspireret af bogen og oplevelserne i rummet.

En workshop varer ca. halvanden time, men kan tilpasses til jeres gruppe eller klasse. Det er muligt at spise madpakker i forbindelse med besøget.

Hvad: Workshop med fokus på leg med ord, rim og billeder og sproglig opmærksomhed.

Hvor: Esbjerg Kunstmuseum, Havnegade 20, 6700 Esbjerg (foredragssalen)

Hvornår: Alle hverdage fra d. 24. april til d. 16. juni 2023

Pris: GRATIS! Lauritzenfonden har muliggjort, at vi kan tilbyde en række gratis workshops frem til d. 16/6.

Tilmelding: Ring og book en tid, der kan passe jer på 7513 0211. Spørg efter Birgitte Ørom.

Friske Fiskerim i Esbjerg er støttet af Lauritzenfonden.