Tirsdag d. 17. august kl. 9.00 – 16.00

Kom og mød os, når vi deltager i Børnedagen på Torvet!

Tag bl.a. med på jagt efter farven grøn, sæt dit aftryk og følg de tanker, der opstår.

Et kunstværk kan give et utal af nye ideer – og på Esbjerg Kunstmuseums workshop på Børnedagen medbringer vi malerier og materialer, så I kan lade jer inspirere, eksperimentere og slippe kreativiteten løs.

_________________________________________________________________________________

Onsdag d. 18. august kl. 10.00 – 16.00

Fri entré 

_________________________________________________________________________________

Torsdag d. 19. august kl. 16.00 – 20.00

Gratis udstillingsintroduktioner i Wunderkammer 3 – DNArt

I anledning af Festugen inviterer vi indenfor til fyraftensrundvisninger for mindre grupper i særudstillingen Wunderkammer 3 – DNArt.

Udstillingsintroduktionerne varer cirka 45 minutter og byder både på forunderlige fakta, oplæg til samtale, mulighed for at stille spørgsmål og tid til selv at gå på opdagelse.

Udstillingen er blevet til i samarbejde med DNA-forskerne Martin Sikora og Eske Willerslev. Her træder du ind i en anderledes verden – et forunderligt rum mellem udstilling og laboratorium, kunst og videnskab, fortid og fremtid, virkelighed og fantasi.

Oplev blandt andet en skulptur, der er en krydsning mellem en blæksprutte og celler fra en menneskelever, og portrætter, som er skabt på baggrund af DNA fra tyggegummi og cigaretskod, fundet på gaden.

Der starter en rundvisning kl. 16, kl. 17, kl. 18 og kl. 19. Tilmelding er nødvendigboe@eskum.dk. Skriv hvilket starttidspunkt, du ønsker samt hvor mange, du tilmelder.

Max 15 personer pr. introduktion. Museet byder desuden på en forfriskning.