Tirsdag den 14. december kl. 16.30 lancerer vi ElectronicArt – kom og vær med!

I samarbejde med cand.mag. i musikvidenskab Jonathan Lemche og Jonas Jøker Laustsen fra e-mol linjen på Syddansk Musikkonservatorium inviterer vi til en elektronisk musikalsk rejse gennem museets samling.

Udstillingen er den samme, men nu kan den opleves med et soundtrack bestående af musikalske værker af etablerede kunstnere, bl.a. Aphex Twin, Trentemøller og Röyksopp – samt et nykomponeret nummer til et særligt udvalgt værk.

De vidt forskellige genrer smeltes sammen til en unik oplevelse, hvor malerierne og installationerne vækkes til live gennem et moderne lydbillede.

På grund af musikkens udstrækning i tid, vil I måske opleve at blive hængende ved et værk i meget længere tid, end I normalt ville gøre. Måske vil I opleve at farverne mættes eller nedtones. Måske får I endda lyst til at danse sammen med figurerne i malerierne.

Den 14. december skydes ElectronicArt i gang med en lille koncert. Samtidig bliver der mulighed for at prøve projektet af på egen hånd: Aktivér QR-koderne og lyt med, mens værkerne folder sig ud! Man kan med fordel medbringe sine egne høretelefoner. Det er gratis at deltage og tilmelding er ikke nødvendig. Museet byder på øl eller sodavand.

Krydsfeltet mellem musik og billedkunst har museets særlige fokus. Vi har gennem mange år eksperimenteret med nye formidlingsformater, og den sansemæssige sammenblanding mellem electronica, rave- og museumskultur vil med garanti igen åbne for nye, overraskende oplevelser og indgange til kunsten.